style type="text/css"> #dock { top: -32px; } a.dock-item { position: relative; float: left; margin-right: 10px; } .dock-item span { display: block; } .stack { top: 0; } .stack ul li { position: relative; }
Projecte (codi) FONT DEL MARGE
Marca i comparteix

La Konfraria explica els Projectes al detallProjectes de La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló

Després de seleccionar clica sobre el botó "Vés-hi" i aniràs al punt desitjat de la pàgina actual
Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí La KonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Bloc "Konsells del savi"Bloc 'Konsells del Savi' Kanals RSSkanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Palma de Cervelló Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

Catalunya Software Freedom DayDivendres 14 i dissabte 15 de Setembre 2012

Cel·lebra amb nosaltres el Dia de la Llibertat del Programari els dies 14 i 15 de setembreAquest any el Dia de la llibertat de programari (Software Freedom Day) es cel·lebra a Catalunya altra vegada a dues poblacions: a Barcelona i a La Palma de Cervelló. A Barcelona, Caliu ja porta set anys cel·lebrant-lo, i per segon any consecutiu s'hi afegeix La Konfraria de la Vila del Pingüí. S'iniciarà la cel·lebració el divendres 14 de setembre a La Palma de Cervelló i continuarà el dissabte 15 al Centre Cívic de Les Corts (a Barcelona).

Pàgina oficial
Actes organitzats a La Palma de Cervelló
Actes organitzats a Barcelona

La Palma de Cervelló Software Freedom DayDivendres 14 de Setembre 2012


(codi) Font del Marge

T'atreveixes a fer el salt?14 de Setembre 2012 a La Palma de Cervelló

Descripció del SFD 2012 a La Palma de Cervelló

  • Dia: Divendres 14 de Setembre de 2012
  • Lloc: Teatre Societat Aliança Palmarenca [street-view] a La Palma de Cervelló) [com arribar-hi]
  • Horari: de 19:00h a 0:00h [veure horari d'activitats]
  • Organitza: Amics del programari lliure assoc. La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma

Horari d'activitats a La Palma de Cervelló

Logo i
enllaç
  Hora    Activitat  Ponent
  19:00-19:30h  Programari Lliure en la societat de la informació: Principis ètics del Programari Lliure en un món globalJosep Ramon Rigo
  20:00-20:30h  Mozilla: Més enllà del programari lliureToni Hermoso
i Alina Mierlus
  21:00-21:45h  Android: Què s'amaga rere el teu mòbil? Edgar Riba
  21:45-22:15h  Osmand: Aprofitant-nos de les dades a OpenStreetMap per orientar-nos, descobrir i gaudir de l'entorn de La Palma de Cervelló (amb Android+GPS i sense connexió a internet) Albert Fisas
  22:15-00:00h  Sopar de germanor (12€) [↓info]

Horari d'activitats a La Palma de Cervelló, format vídeo

ENCARA NO DISPONIBLE

Cartell

Ajuda'ns a fer difusió, clica aquí. Merci!


El pòster ha estat realitzat per La Konfraria utilitzant el programa d'edició d'imatges Gimp 2.8. La imatge de fons es correspón a una fotografia de la Gemma Castillo (amb llicència CC 3.0) de l'esdeveniment del Dia de la Llibertat del Programari 2011 a La Palma. Totes les fonts que hi apareixen (a excepció de les dels logos) són variants de la font Ubuntu (sota la llicència lliure Ubuntu Font Licence 1.0). El codi QR ha estat creat amb l'aplicació Qreator (sota llicència GPL). La icona del sopar és de Brightmix i es distribueix sota la llicència WTFPL. Pel mapa de La Palma de Cervelló s'ha utilitzat evidentment les dades d'OpenStreetMap i concretament el renderitzat toner d'Stamen Design (sota llicència CC 3.0).

Pots donar-nos un cop de mà en la difusió del Software Freedom Day 2012 que cel·lebrarem a La Palma de Cervelló, descarrega't l'arxiu que et vagi més bé, imprimeix-lo i penja'l al teu poble o barri, ens serà de gran ajuda!

Barcelona Software Freedom DayDissabte 15 de Setembre 2012

I tu? Què faràs?15 de Setembre 2012 a Barcelona

Descripció del SFD 2012 a Barcelona (C.Cívic Les Corts)

Aquesta pàgina només conté l'horari de les xerrades que ha organitzat Caliu al Centre Cívic de Les Corts pel dissabte 15 de setembre, però hi ha moltes altres activitats, informació i detalls sobre l'esdeveniment que trobaràs a la Wiki de Caliu del SFD (DLP) 2012.

Horari d'activitats a Barcelona (C.Cívic Les Corts)

Logo i
enllaç
  Hora    Títol  Ponent
  10:00-10:55h  Entrar a GNU/Linux: modificar actitutsFrancesc Vilaubí
  11:00-11:55h  Projecció documental PLOrestes Mas
  12:00-12:55h  Open Source Hardware. Maquinari lliure.Jordi Binefa
  13:00-13:55h  BitcoinsTrufae
  14:00-14:55h  ????
  15:00-15:55h  KDEAlbert Astals, Aleix Pol
  16:00-16:55h  KDE MobileAlbert Astals, Aleix Pol
  17:00-17:55h  Fòrum obert

+info Annexsobre els actes del 16 de setembre a La Palma

Sopar de germanor

Cel·lebrarem un sopar al Bar l'Aliança Palmarenca al carrer Sant Josep, núm 1 de La Palma de Cervelló (just al costat del Teatre, mapa).

Preu del sopar 12 €: dels quals 10€ són pel sopar i els 2€ restants són per col·laborar amb les despeses de l'organització del Software Freedom Day 2012 a La Palma de Cervelló.

Evidentment no tenim el bar en exclussivitat i qui ho desitgi també pot sopar-hi per lliure sense necessitat de pagar els 2€ de col·laboració (en aquest cas no es podrà garantir el servei a les 22:15h, ni disposar del menú que aquí es presenta).

COMPRA EL TEU TIQUET I COL·LABORA

Per reservar el vostre lloc a la taula heu de comprar el tiquet pel sopar a partir de l'1 de setembre al Bar l'Aliança Palmarenca. Si ho desitgeu també podeu fer la reserva del tiquet del sopar amb una transferència de 12€ (abans del 13 de setembre) al número de compte indicant com a concepte "SOPAR LLIBERTAT PROGRAMARI + NOM":

2081-0052-30-000040659

Si feu la transferència ens ho hauríeu de fer saber a través del correu electrònic .

El menú constarà d'un pica-pica en què hi haurà:



  • Pà torrat amb tomàquet
  • Amanida verda amb tonyina i ou
  • Embotits variats i formatge
  • Assortit de tres varietats de truita
  • Patates braves
  • Pebrots de Padrón
  • Mini-croquetes

  • Aigua, cervesa o refresc, i vi

  • Gelat o cafè


Moltes gràcies!!

[ ↑ Torna a l'horari d'activitats a La Palma de Cervelló ]

Com arribar a La Palma de Cervelló

Mapa resum (transport privat i públic)

Veure el mapa a pantalla sencera


Transport privat

  • Les principals vies d'accés a La Palma de Cervelló són la B-24 (des de Barcelona, Lleida o Berga) i la N-340 (des de Girona, Tarragona o Gurb), ambdues porten a la rotonda que permet agafar la BV-2421 que ens portarà fins a La Palma. La N-340 ens portarà directament a la rotonda, però des de la B-24 caldrà agafar la sortida núm. 7 que diu "La Palma de C., Corbera de Ll. i Cervelló E." venint des de Barcelona, i "St. Vicenç dels H., Molins de Rei N., La Palma de C. i Corbera de Ll." venint des de Vallirana- per a accedir-hi.

Transport públic

  • Bus interurbà: Autocorb. Des de Barcelona, l'Intercanviador de Quatre Camins (N-340), Molins de Rei, Sant Joan Despí i Corbera de Llobregat.
  • Rodalies + Bus interurbà: Línees R1 o R4 (veure planell, i consultar horaris) amb parada a l'estació de Molins de Rei, des d'on es pot agafar les línees 518 o 560 de l'autobus Autocorb (veure horaris) fins a La Palma (horaris).
  • FGC + Bus interurbà: Línies S4, S8, R5 o R6 (veure planell, i consultar horaris) amb parada a l'estació Intercanviador de Quatre Camins des d'on es pot agafar les línees 518 o 560 a la parada N-340 Quatre Camins de l'autobus Autocorb (veure horaris) fins a La Palma (horaris).



[ ↑ Torna a la Descripció del SFD 2012 a La Palma de Cervelló ]



Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+. La icona del GPS correspon a IconShock i la del mapa a LazyCrazy, amb diferents tipus de llicències.

                  Enllaços
stack
stack