style type="text/css"> #dock { top: -32px; } a.dock-item { position: relative; float: left; margin-right: 10px; } .dock-item span { display: block; } .stack { top: 0; } .stack ul li { position: relative; }
Projecte (codi) FONT DEL MARGE
Marca i comparteix

La Konfraria explica els Projectes al detallProjectes de La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló

Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí La KonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Bloc "Konsells del savi"Bloc 'Konsells del Savi' Kanals RSSkanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Palma de Cervelló Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

Projecte Dialecte Palmarenc (Català)Projectes de La Konfraria al detall

Descripció

Hem pensat que seria interessant aportar el nostre granet de sorra en el que refereix a traduïr aplicacions al català. Respecte d'aquest tema existeixen molts projectes per a traduïr programari concret; podem afegir-nos a algun d'aquests projectes o prendre nosaltres l'iniciativa i engegar traduccions que creiem necessàries.

1. Traducció de "Plupper"

PlupperPer al servei de xat que tenim a la nostra pàgina web vam decidir utilitzar el servei de www.plupper. El que ens vam trobar és que aquesta aplicació estava en diversos idiomes però no el català.

Vam posar-nos en contacte amb la gent de Plupper i els vam oferir la possibilitat de traduïr nosaltres la seva aplicació. Plupper ens va enviar l'arxiu que contenia tots els elements del menu de l'aplicació de Plupper i varem realitzar-ne la traducció. Veure el codi d'aquest arxiu aquí:


El 16 de juliol de 2010 (una setmana més tard), Plupper ja estava disponible en català... Fàcil no?.

Us animem a què qualsevol aplicació que creieu que fóra bo que estigués en català intenteu esbrinar com podeu fer-ho per traduïr-la i en féu la traducció, o bé ens féu arribar la demanda a nosaltres a través del correu:

Ja apareix el català a Plupper Agraïment per la traducció a la pàgina de PlupperLlicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack