Com arribar a La Palma de Cervelló

Mapa resum (transport privat i públic)

Veure el mapa a pantalla sencera

Transport privat: Les principals vies d'accés a La Palma de Cervelló són la B-24 (des de Barcelona, Lleida o Berga) i la N-340 (des de Girona, Tarragona o Gurb), ambdues porten a la rotonda que permet agafar la BV-2421 que ens portarà fins a La Palma. La N-340 ens portarà directament a la rotonda, però des de la B-24 caldrà agafar la sortida núm. 7 que diu "La Palma de C., Corbera de Ll. i Cervelló E." venint des de Barcelona, i "St. Vicenç dels H., Molins de Rei N., La Palma de C. i Corbera de Ll." venint des de Vallirana- per a accedir-hi.

Transport públic:
Bus interurbà: Autocorb. Des de Barcelona, l'Intercanviador de Quatre Camins (N-340), Molins de Rei, Sant Joan Despí i Corbera de Llobregat.
Rodalies + Bus interurbà: Línees R1 o R4 (veure planell, i consultar horaris) amb parada a l'estació de Molins de Rei, des d'on es pot agafar les línees 518 o 560 de l'autobus Autocorb (veure horaris) fins a La Palma (horaris).
FGC + Bus interurbà: Línies S4, S8, R5 o R6 (veure planell, i consultar horaris) amb parada a l'estació Intercanviador de Quatre Camins des d'on es pot agafar les línees 518 o 560 a la parada N-340 Quatre Camins de l'autobus Autocorb (veure horaris) fins a La Palma (horaris).