El dissabte 18 de maig a l’Aplec al Pla de Sant Joan, després de l’actuació de Lo’Chukis (veure article) tindrem el plaer de rebre a la banda Sittar Green.

Sittar Green és una banda formada l’any 2006 entre Barcelona i el Baix Llobregat, que s’inicià versionant altres grups però que de seguida va començar a crear els seus propis temes. L’any 2014 van guanyar el II Concurs de nous talents de Castelldefels en la modalitat de grups, i han publicat dos àlbums: «Sittar Green» (2015) i «Sin mirar hacia atrás» (2018). La seva música és plena de ritmes de tot tipus i una fusió d’estils molt personal. Però a més a més, són tan cracks i estan tan sonats que poden veure’s implicats en projectes tan diversos com versionar la Sardana pel Prat, oferir cervesa artesana feta de carxofa del Prat i mel als seus concerts, o bé organitzar plantades d’arbres… o fins i tot participar al Xapulina Roc (2017).

Segons les seves pròpies paraules Sittar Green es defineixen com:

___Volem ser les cordes que faran moure als altres per quelcom més que simpatia, el punt d’unió, reunió i respecte a la Pachamama1. El nostre objectiu no és cap altre que transmetre’t aquestes idees a través de les nostres música i cançons, i intentar millorar una mica el nostre entorn a l’hora que ho passem bé i fem viatjar al públic pel món a través de la nostra música

Sittar Green

Ara enteneu perquè no us podeu perdre aquest gran grup actuant al Pla de Sant Joan?

Si voleu anar-vos aprenent les seves cançons, les podeu trobar a:

  1. Fa referència a la «Mare Terra», la Terra com a deïtat als Andes o la Terra en un sentit holístic. ↩︎

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *