Compte enrere cap al Dia de la Llibertat del Programari 2012

Des de l’any passat l’associació sense ànim de lucre La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma vam decidir sumar-nos a la cel·lebració del Dia de la Llibertat del Programari (podeu veure la informació de tots els actes realitzats arreu del món a http://softwarefreedomday.org/ ), la qual fins llavors s’havia realitzat sempre a Barcelona. Les activitats realitzades a La Palma de Cervelló les vam realitzar el divendres per complementar l’oferta d’activitats organitzades per Caliu l’endemà (dia oficial).

Enguany tenim ganes de repetir l’experiència, i en aquests moments estem treballant per poder contar amb xerrades interessants i poder muntar una bona jornada… Mentrestant, però, hem decidit fer una petita aportació més.
Des de la llista de correu del Software Freedom Day (SFD-discuss) s’oferia en un correu la possibilitat de traduir un banner de compte enrere (CountDown Banner) a l’idioma desitjat, el tema consistia en generar un seguit d’imatges PNG que s’anirien succeïnt en el banner fent l’efecte de compte enrere. Des de La Konfraria vam decidir posar-nos a treballar en això, vam contactar amb la gent de Caliu (que ens van donar suport) i vam generar els fitxers.
Amb tot això, que ja teniu el codi HTML del banner de compte enrere disponible a: http://wiki.softwarefreedomday.org/CountDown/ca 
Si el voleu utilitzar només cal copiar el codi HTML i enganxar-lo a la vostra web o bloc, i ja està 🙂
El banner podeu veure’l en funcionament a la nostra web: https://www.konfraria.org.

En aquests moments, el banner del 2012 només està disponible en anglès i en català, però és d’esperar que progressivament es vagi traduint a la resta d’idiomes, els trobareu aquí.

Si voleu veure els 103 fitxers PNG generats que conformen el banner podeu veure’ls des d’aquí (encara que llavors es perdrà l’efecte sorpresa) 😉

Us animo a posar el banner a la vostra web per donar suport al Dia de la Llibertat del Programari 2012 (si ho el poseu a la vostra web o bloc, siusplau, ens ho féu saber) , i ja de passada, aprofito per fer una mica de propaganda de les activitats a La Palma de Cervelló amb un vídeo realitzat per TV La Palma, resum de la jornada del 2011 (tota la informació de la jornada del 2011 a La Palma de Cervelló la trobareu aquí, i la pàgina amb els actes del 2012 -que encara no està creada, però podeu provar l’enllaç per si de cas- serà aquesta https://www.konfraria.org/SFD/2012 ):

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *