Com sabeu, des de la Comissió de l’Aplec al Pla de Sant Joan (una secció de l’Associació de Joves de la Palma) ja fa uns dies que hem començat a organitzar l’aplec d’aquest any.

L’aplec és una activitat transversal que aglutina des dels més grans als més petits, i que porta més de 25 edicions des que va iniciar l’any 1998. Un dels seus principals objectius a l’inici va ser preservar l’espai del pla de Sant Joan i donar valor a l’ermita de Sant Joan de l’Erm. Aquest objectiu ja s’ha assolit i avui dia l’entorn conforma el Parc forestal de l’Ermita del Pla de sant Joan, que manté l’AMB (Àrea metropolitana de Barcelona).

Per tant avui l’Aplec ha de ser una festa per celebrar que gaudim d’aquest espai. Des del seu inici fins avui han passat diverses generacions per l’aplec i enguany estem decidits a actualitzar-nos per fer més gran la festa. Volem capgirar l’aplec per fer que torni a esdevenir una festa de referència a la Palma de Cervelló.

De moment engeguem aquest nou lloc web, que en format de blog anirà informant de les novetats sobre l’organització de l’esdeveniment. Esperem que aquesta notícia us il·lusioni, i esperem els vostres comentaris i suggeriments per fer-ho possible. Gràcies!!

One Reply to “Nou format per l’aplec 2024”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *