La Konfraria a la V Fira del Mineral i de la Pedra

Recentment (el 18 de setembre, Dia Mundial del Programari Lliure) va fundar-se a La Palma de Cervelló una nova entitat:
AMICS DEL PROGRAMARI LLIURE ASSOCIACIÓ LA KONFRARIA DE LA VILA DEL PINGÜÍ DE LA PALMA
L’associació es donarà a conèixer en el marc de la V Fira del Mineral i de la Pedra que es realitzarà a La Palma de Cervelló el cap de setmana del 23 i 24 d’octubre (més informació a l’Agenda de La Vila del Pingüí).
Podreu trobar als Konfrares de La Vila del Pingüí a la parada de l’Associació de Joves de La Palma, als quals agraïm que ens hagin cedit un espai.
A la parada us podreu informar sobre què és exactament La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló, i és molt important que us hi acosteu perquè pretenem realitzar una recollida de signatures per promoure a La Palma de Cervelló una xarxa d’internet lliure, sense fils i gratuïta (consulta l’apartat Telecomunicacions de La Vila del Pingüí per saber més sobre Güifi.net).
Us esperem a la Fira!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *