La Palma vol una connexió a internet lliure i gratuïta

Aquest cap de setmana s’ha presentat a la població de La Palma de Cervelló l’entitat AMICS DEL PROGRAMARI LLIURE ASSOCIACIÓ LA KONFRARIA DE LA VILA DEL PINGÜÍ DE LA PALMA en el marc de la V Fira del Mineral i de la Pedra.
Abans de res volem agrair a l’Associació de Joves de La Palma la cessió d’un petit espai a la seva parada per ser presents a la fira, a l’empresa d’informàtica SAI la seva col·laboració en la recollida de signatures i en la difusió del programari lliure, i també al Joan G. perquè ha permès que a la nostra parada disposéssim de connexió a internet.
Hem volgut aprofitar l’ocasió per saber quin interès té el poble en la possibilitat de què es desenvolupi a La Palma de Cervelló una xarxa d’internet lliure i gratuïta(a través de Guifi.net) i ho hem fet proposant una recollida de signatures.
En els dos dies que ha durat la fira hem aconseguit un total de 310 signatures, xifra que considerem força important.
Agraïm a la gent el seu suport i la seva col·laboració, i des de demà començarem a treballar en aquesta possibilitat assumint el repte que sen’s planteja i la responsabilitat que sen’s delega.
La gent que desitgi estar informada de com es va desenvolupant tot el procés recomanem que es subscrigui al canal de notícies a través de la nostra Pàgina d’inici (al marge dret, sota de “10 Formes de col·laborar amb la Konfraria”) on cal escriure-hi el correu electrònic.
Una connexió a internet lliure i gratuïta faria a La Palma de Cervelló una mica més semblant a La Vila del Pingüí!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *