Portables

“Una entrada ràpida i curta”:

Una aplicació portàtil o programa portable és una aplicació que pot ésser utilitzada en un ordinador que funcioni amb el sistema operatiu per al que ha estat programada sense necessitat d’instal·lació prèvia; això significa que no es necessària la instal·lació de “biblioteques” addicionals (.dll) en el sistema pel seu funcionament. Es pot presentar com un únic arxiu a executar o com una carpeta amb diversos arxius, dels quals es pot crear un accés directe per a facilitar l’execució.

Els pro grames portables o les adaptacions de programes fent-los portables s’han popularitzat sobretot perquè permeten la seva portabilitat en dispositius d’emmagatzematge portable com per exemple targetes de memòria i memòries USB o discs durs externs.

Descàrrega: Portable-apps, Portables

Ego sum dKonfrare (David)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *