Comparativa de preus programari lliure versus programari privatiu

L’empresa d’informàtica SAI Serveis d’Assessoria Informàtica S.L. de La Palma  de Cervelló des de fa anys promou l’ús i difusió del programari lliure, recentment per exemple, varen distribuïr CDs amb la darrera versió de l’Ubuntu (Maverick Meerkat) i una selecció de programari lliure per a Windows.
Ara, des de la seva pàgina web podem saber exactament quina és la quantitat de diners que ens estalviem si utilitzem programari lliure (i no fem el pirata). Podeu consultar la comparativa seguint aquest enllaç: Comparativa realitzada per SAI 
Per altra banda, ens agradaria recordar que la gratuïtat no és l’element més important del programari lliure, els elements fonamentals en són les 4 llibertats que també podeu consultar des de la pàgina de SAI: http://www.sai.cat/ProgramariLliure.html
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *