Maverick Meercat Portable


Remenant pel web he ensopegat amb una pàgina (Ubuntu Desktop Edition) on t’explica molt rebé com instal·lar la versió ubuntaire portable, i a sobre des de diferents plataformes (Windows, Mac i Ubuntu), i també, tant si es vol un live Cd o des d’un USB. Doncs bé, jo he provat de muntar-ho en un USB… i funciona! tinc dos en un. Per una banda tinc l’instal·lador de l’Ubuntu (sempre a punt per anar escampant-lo per a tot arreu) i per un altra, tinc un sistema operatiu dins el meu pen; de manera que podré utilitzar l’Ubuntu en qualsevol ordinador que permeti l’arrencada des d’un USB.
Aquesta és una solució fàcil i pràctica per portar el nostre sistema operatiu sempre a sobre i ser una mica més lliures!

Ego sum dKonfrare (David)

2 thoughts on “Maverick Meercat Portable

  1. De fet no totes tenen la possibilitat d'arrencar des d'un USB, s'hauria de mirar primer. O també en els millors dels casos s'hauria d'actualitzar el soft de la BIOS (si es pot)

    Ego sum dKonfrare (David)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *