Projecte (codi) FONT DEL MARGE
Marca i comparteix

Parlem de La Vila del Pingüíés a dir, La Palma de Cervelló

Després de seleccionar clica sobre el botó "Vés-hi" i aniràs alpunt desitjat de la pàgina actual
Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí La KonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Bloc "Konsells del savi"Bloc 'Konsells del Savi' Kanals RSSKanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Palma de Cervelló Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

activitats: Agenda de La VilaActivitats, festes, i altres events

Selecciona una data

Els Pastorets 2010

25 de Desembre; 2 i 9 de Gener de 2010

"L'estel de Natzaret", d'en Ramon Pàmies

25 de desembre de 2010, 19 hores.

2 de gener de 2011, 18 hores.

9 de gener de 2011, 18 hores.

Preus:

Adults: 10 €

Nens majors d'11 anys: 8 €

Socis de l'Aliança Palmarenca: 8 €

Gratuït per nens amb carnet del Club Súper 3, acompanyats d'un adult.

Reserves:

93.672.09.52 Xaropa (De dilluns a divendres)

93.672.00.40 (Dissabtes i diumenges)

Informació:

Carme Tintoré: 669.76.02.53 / 93.672.06.87


Excursió GR a Puigsacalm

18 i 19 de Desembre de 2010

Travessa de Joanetes al coll de Bracons per la canal dels Ganxos.

Més informació contactant amb el CELP:


V Fira del Mineral i de la Pedra

23 i 24 d'Octubre 2010

Podeu consultar el Díptic informatiu de la V Fira del Mineral i la Pedra de La Palma o visitar la pàgina web de la V Fira del Mineral i de la Pedra de La Palma de Cervelló

Heu de saber que també podeu seguir les novetats de la V Fira del Mineral i de la Pedra a través de les xarxes socials Facebook, Twitter i YouTube.


Inscripcions a "La Quitxalla"

1 Octubre 2010 a les 22h

Els nens i nenes a partir de 4 anys poden inscriure's a La Quitxalla (Associació Cultural La Gralla) per dur a terme balls tradicionals catalans.

Les inscripcions seran el Divendres 1 d'Octubre de 2010 a les 22h al local sota la parròquia.

A la reunió hi assistirà la Queral, persona encarregada d'ensenyar els balls.

L'activitat està previst que es realitzi els divendres a la tarda.


70è Romiatge a Montserrat

24,25,26 i 27 de Setembre

Aquí va el text


Baixada de Trastos

15 d'Agost a partir de les 17:30h

A partir de les 17:30h

Carrer Empordà (Pont del torrent)

Bases i documents d'inscripció a la web de l'Ajuntament de La Palma de Cervelló


11è Sopar de Dones

14 d'Agost a partir de les 20:30h

Carrer Sant Isidre

Preu: 13€

Preu nens fins 12 anys: 5€

Pàgina web del Sopar d'Homes


11è Sopar d'Homes

14 d'Agost a partir de les 18:30h

Carrer Santa Maria

Preu: 13€

Preu nenes fins 12 anys: 5€

Pàgina web del Sopar de Dones


metereologia Predicció del tempsParlem de La Vila del Pingüí (o sigui, La Palma de Cervelló)

Quan fa sol a la Vila del Pingüí

Aquesta predicció està extreta del Servei Metereològic de Catalunya (SMC), a la seva pàgina web expliquen que:

La predicció municipal a 8 dies vista, igual que la predicció a mitjà termini, correspon a la sortida d'un model de predicció basat en la tècnica dels anàlegs que ofereix una informació probabilística. La sortida d'aquest model pot no coincidir amb la informació que figura al butlletí general a 72 hores, que sempre té una major qualitat a causa de l'aportació de l'experiència dels tècnics en predicció de l'SMC. (Veure la font)

fotografia Fons d'escriptori de La PalmaParlem de La Vila del Pingüí (o sigui, La Palma de Cervelló)

Collage de wallpapers

Hem creat un àlbum amb Picasa Web (de Google) per penjar-hi fotografies de La Palma, o relacionades amb La Palma que ens han semblat dignes de ser fons d'escriptori.
Animem a tot aquell qui vulgui a aportar-nos fotografies perquè les afegim a l'àlbum. Per fer-ho només cal que ens envieu les vostres fotografies a . No cal dir que ens reservem els drets de publicar-la o no. És requisit per a acceptar una fotografia que no hi siguin reconeixebles persones. Cal tenir en consideració que les fotografies penjades tenen llicència Creative Commons , que atorga el dret a utilitzar les fotografies i retocar-les, sempre i quan no sigui per a usos comercials.
Aquest és l'enllaç per a accedir-hi: Wallpapers de La Palma

història Cronologia de La PalmaParlem de La Vila del Pingüí (o sigui, La Palma de Cervelló)

Estem creant una cronologia de La Palma de Cervelló, que s'inicia l'any 1870. En aquesta cronologia s'hi contemplen els principals events succeïts, del tipus fundació d'entitats, activitats, etc... La nostra intenció és anar-la ampliant perquè hi constin tots aquells fets rellevants de la història recent del nostre poble. Per aquest motiu necessitem la vostra ajuda, podeu fer-nos arribar la ressenya de qualsevol fet que volgueu que aparegui a la cronologia al nostre correu: . Evidentment considerarem si la informació que ens féu arribar es publicarà o no, en cas de què no es publiqui us ho farem saber a través del vostre correu.
La idea està en fase experimental, actualment només es visualitza correctament amb el navegador , però tenim intenció d'afegir-hi millores successives. Podeu visualitzar aquesta primera fase en aquest enllaç: Cronologia de La Palma de Cervelló.

tecnologia Telecomunicacions a La PalmaParlem de La Vila del Pingüí (o sigui, La Palma de Cervelló)

Si voleu saber quin és l'estat de la cobertura de Banda Ampla i ADSL de què actualment disposa La Palma de Cervelló podeu consultar els següents enllaços:

Una informació que també pot ser d'utilitat és el recull que fa l'estat de les tarifes d'ADSL de les diferents operadores (l'enllaç no s'ha fet directe a l'arxiu PDF, perquè pugui veure's la data de la darrera actualització del llistat).

Pots comprovar la velocitat del teu ADSL fent un test de velocitat amb adslayuda, speed.io, adsl4ever, internautas, testdevelovidad, o amb Telefónica.

A La Palma pots connectar-te gratuïtament a través de WI-FI a la Biblioteca Municipal, concretament per mitjà del Telecentre de la Biblioteca Municipal de La Palma de Cervelló sempre i quan es respectin les condicions i limitacions d'ús que s'especifiquen a la web.

Una altra opció és connectar-se a través de xarxes lliures com ara güifi.net, aquest sistema de subministrament d'internet està projectat poder desenvolupar-lo a La Palma de Cervelló (veure Güifi.net, Camí del Roure), però de moment encara ningú ho ha fet. Per saber més sobre güifi.net també podeu adreçar-vos a la pàgina de la Fundació Güifi.net.

territori Mapa de La Palma de CervellóParlem de La Vila del Pingüí (o sigui, La Palma de Cervelló)Mostra un mapa més gran a la pàgina de Google Maps

carrers Un passeig per La PalmaParlem de La Vila del Pingüí (o sigui, La Palma de Cervelló)Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack