style type="text/css"> #dock { top: -32px; } a.dock-item { position: relative; float: left; margin-right: 10px; } .dock-item span { display: block; } .stack { top: 0; } .stack ul li { position: relative; }
Projecte (codi) FONT DEL MARGE
Marca i comparteix

Xarxes socials Komunitat de La Konfrariade la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló

Després de seleccionar clica sobre el botó "Vés-hi" i aniràs al punt desitjat de la pàgina actual
Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí La KonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Bloc "Konsells del savi"Bloc 'Konsells del Savi' Kanals RSSkanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi¬∑net a La Palma de Cervelló Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

amics: Konfraria al FacebookKonfrares, socis i simpatitzants diuen la seva


piulades: La Konfraria a TwitterEls Konfrares piulen i informen

Visita el el Twitter de La Konfraria i segueix-nos!

marcadors web: Konfrares a DeliciousEls Konfrares recomanen les seves millors webs

Els Konfrares recomanen les millors webs a DeliciousEn aquesta secció pots consultar els marcadors web dels Konfrares de La Konfraria de la Vila del Pingüí, perquè ens entenguem, vindria a ser com les Adreces d'interés del vostre navegador, però a internet i en comunitat o xarxa social.
La nostra idea és compartir aquelles pàgines web que ens han semblat més interessants i posar els enllaços a disposició de tothom per donar-los a conèixer.

Això és possible gràcies a la tecnologia de Marcadors web de la Konfraria de la Vila del Pingüí desarrollada per Yahoo.


Pots consultar els marcadors web de Konfrare Albert i de Konfrare Oriolinux, o tots junts a La Konfraria de la Vila (és un Network dels 2 anteriors).

Aquest núvol de paraules mostra les etiquetes que Konfrare Albert ha utilitzat per a organitzar les seves pàgines web, les paraules de major tamany contenen més quantitat de pàgines web:


Aquest és el núvol de paraules que mostra les etiquetes d'Oriolinux:
Aquest és el llistat de les pàgines catalogades pels Konfrares (Albert i Oriolinux) de La Konfraria de la Vila del Pingüí amb una breu descripció que les acompanya:

reunions: Konfrares al Habbo HotelEls Konfrares es reuneixen a l'Hotel Habbo

La nostra sala de reunions de moment no és res de l'altre món, però és útil per poder trobar-nos i discutir temes importants, com per exemple, quins seran els propers projectes de La Konfraria.

La pega és que la butifarra amb mongetes pixelada no ens agrada massa, i de tant en tant fem una reunió a l'Aliança com Tux mana!

Reunions clandestines de la Konfraria a l'Hotel Habbo


Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack