style type="text/css"> #dock { top: -32px; } a.dock-item { position: relative; float: left; margin-right: 10px; } .dock-item span { display: block; } .stack { top: 0; } .stack ul li { position: relative; }
Projecte (codi) FONT DEL MARGE
Marca i comparteix

Volem GNU/Linuxa La Palma de Cervelló

Després de seleccionar clica sobre el botó "Vés-hi" i aniràs al punt desitjat de la pàgina actual
Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí La KonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria Bloc "Konsells del savi"Bloc 'Konsells del Savi' kanals RSSkanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Palma de Cervelló Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

ú- GNU/Linux i programari lliureVolem GNU i Linux a La Palma de Cervelló

Aquí hi ha l'enllaç d'un bloc que explica què és GNU\Linux amb un còmic: Història de GNU/Linux. I aquest altre (del mateix autor) explica Què és el Software Lliure

.
dos- UbuntuVolem GNU i Linux a La Palma de Cervelló

Ubuntu a La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló La pròxima versió d'Ubuntu està arribant

tres- Aplicacions (programari lliure)Volem GNU i Linux a La Palma de Cervelló

Si utilitzes Linux (com per exemple, l'Ubuntu) i trobes a faltar certes aplicacions aquesta secció possiblement et sigui d'utilitat.

  • Ho tenia amb Windows i ara ja no ho tinc!...

    1. Busca programes equivalents, per exemple a través de Linux Application Finder, en què introdueixes el programa que necessites de Windows i et dirà quines alternatives tens en Linux. Llavors selecciones el programa alternatiu que t'interessi i tindràs l'enlla&cedeil; de la pàgina del programa des d'on probablement podràs descarregar-lo. També tens informació de si el programa està disponible als repositoris de l'Ubuntu, per exemple (si el programa està als repositoris instalar-lo serà molt més fàcil, directament des del nostre Gestor de programari).

    2. Utilitza el programa, com si estiguessis a Windows amb WINE. Wine és una aplicació per Linux que bàsicament el que fa és enganyar el software (programes) de Windows fent-li creure que s'està executant sobre Windows quan en realitat l'executem des de Linux (Què en diu la Viquipèdia?). Des de la pàgina de Wine podem saber, abans de fer provatures, com d'exitós ha estat l'intent d'altres de fer córrer una aplicació de Windows sobre Linux (enllaç). Això ho podem trobar també a pàgines com Wine Reviews, Wine-Apps, i des de la pàgina de Wine podem trobar fàcilment aplicacions utilitzant el buscador d'aplicacions.

  • Vull descubrir aplicacions noves!!

    1. Si utilitzes l'Ubuntu o derivats... cal que busquis a GetDeb, on també tens una relació de jocs per l'Ubuntu, a PlayDeb. La principal avantatge és que els programes venen en paquets DEB (són arxius .DEB) i per tant els podem instal·lar amb un sol clic.

    2. Una bona opció també pot ser buscar programes a Softonic per Linux.
--- Pàgina inacabada ---

quatre- EnllaçosVolem GNU i Linux a La Palma de Cervelló

cinc- Altres, curiositats i divertimentsVolem GNU i Linux a La Palma de Cervelló

Busca el teu Tux

Pots mirar-los amb detall (i alguns en Alta Ressolució) a La Fàbrica de Tux, allà també podràs veure'n quin tipus de llicència Creative Commons tenen i l'autor.

Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack