style type="text/css"> #dock { top: -32px; } a.dock-item { position: relative; float: left; margin-right: 10px; } .dock-item span { display: block; } .stack { top: 0; } .stack ul li { position: relative; }
Projecte (codi) FONT DEL MARGE
Marca i comparteix

La Konfraria explica els Projectes al detallProjectes de La Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló

Pàgina d'iniciPàgina d'inici de La Konfraria de la Vila del Pingüí La KonfrariaLa Konfraria de la Vila del Pingüí ProjectesProjectes de la Konfraria GNU/LinuxRecursos GNU/Linux i per l'Ubuntu Bloc "Konsells del savi"Bloc 'Konsells del Savi' Kanals RSSkanals RSS de la Konfraria Fòrum "Solucions"Fòrum 'Solucions de la Konfraria' Xarxes socials "Komunitat"Xarxes socials 'Komunitat de la Konfraria' La Vila del PingüíLa Vila del Pingüí, La Palma de Cervelló Guifi·net a La VilaGuifi·net a La Palma de Cervelló Webs de la VilaPàgines web de La Palma de Cervelló

[...] Oh, benvinguts, passeu passeu, de les tristors en farem fum,
a casa meva és casa vostra si que hi ha cases d'algú.

[...] Oh, benvinguts, passeu passeu, ara ja no falta ningú,
o potser sí, ja me n'adono que tan sols hi faltes tú,
també pots venir si vols, t'esperem, hi ha lloc per tots.
el temps no conta, ni l'espai, qualsevol nit pot sortir el sol.

Jaume Sisa

Projecte Kasa meva és Kasa vostraProjectes de La Konfraria al detall

Descripció

Icona del projecte Kasa meva és Kasa vostraAquest projecte és molt senzill, consisteix a oferir a les entitats del poble de La Palma de Cervelló un petit espai web al nostre servidor perquè hi puguin tenir el seu espai web. És requisit imprescindible que les entitats siguin de La Palma i sense ànim de lucre.

Com us animem a participar-hi

  • Demaneu-nos un espai web a través del correu , o bé ens ho demaneu quan ens veiem pel poble.
  • El més important és que penseu com voleu la web, quina informació hi voleu posar i que la junteu tota i ens la feu arribar a través del correu o bé en persona.
  • Cal saber que disposareu d'un màxim de 4 Mb (megues), que sabem que és poc, però probablement és més del que hauriem oferir. Reduïr l'espai és possible si tenim cura de què els documents allotjats tinguin un pes raonable. També podem consumir menys espai si utilitzem recursos externs, com ara Picasa Web per allotjar fotografies, o Google Documents per penjar-hi arxius PDF,etc.
  • Pensem que aquest és un servei que oferim de manera altruïsta, estem disposats a ajudar-vos en la creació de les vostres pàgines, però com a beneficiaris del projecte pensem que teniu el deure d'aprendre el possible (d'HTML) i facilitar-nos al màxim les coses. Amb aquesta idea es va crear el projecte (codi) Font del Marge, el qual us pot ajudar a donar els primers pasos en el codi HTML.
  • Fem saber que nosaltres no ens farem responsables del contingut d'aquestes pàgines.

Identificar les pàgines que participen del projecte

Totes la pàgines allotjades al nostre servidor a través del projecte "Kasa meva és Kasa vostra" tenen a la part superior esquerra la icona:

Projecte Kasa meva és Kasa vostra

Al passar amb el ratolí per sobre d'aquesta icona es mostrarà un missatge informatiu (podeu fer la prova aquí).

Si decidiu afegir-vos a la nostra idea i allotjar als vostres servidors pàgines d'altres, us proposem que afegiu aquesta icona a la vostra web. És molt senzill, només cal enganxar el tros de codi pertinent (podeu usar la imatge penjada al nostre servidor).

Entitats que ja formen part del projecte "Kasa Meva és Kasa Vostra"Llicència de Creative Commons

Aquesta obra de Konfraria de la Vila del Pingüí de La Palma de Cervelló està subjecta a una llicència de
Reconeixement-NoComercial-CompartirIgual 3.0 No adaptada de Creative Commons

El disseny d'aquesta pàgina web ha estat possible en gran part gràcies als magnífics tutorials de Soh Tanaka. La barra tipus Mac i la caixa de navegació han estat possibles gràcies al tutorial de NetTuts+.

                  Enllaços
stack
stack